“Gemiddelde PVV’er niet zo slim’

De gemiddelde PVV’er is niet zo slim. Dat blijkt uit onderzoek van het Wetenschappelijk Bureau ‘Non omnis enim scientia est’, dat is gelieerd aan faculteiten psychosociale wetenschappen van verschillend toonaangevende universiteiten.

Geert_Wilders‘Uit ons onderzoek blijkt dat de gemiddelde PVV’er intellectueel minder begaafd is dan bijvoorbeeld een advocaat uit Aleppo, of een arts uit Damascus’, zo stellen de onderzoekers. ‘Ook zijn ze minder goed in het onbevooroordeeld opvoeden van kinderen. En juist dat is een teken van een hoge mate van intelligentie, dat je vaak wel bij vooraanstaande leden van bijvoorbeeld D66 of de PvdA ziet’. Daarmee lijken de wetenschappers een verband te hebben gevonden tussen de hoogte van iq en de politieke voorkeur.

Geert Wilders is niet blij met de uitkomsten, want ze bezorgen hem hoofdbrekens. ‘Knettergek! Zelfs vooraanstaande bureaus doen mee aan de demonisering van de PVV. Maar toch zal ik het gebruik van woorden met meer dan 3 lettergrepen moeten beperken. Anders snappen Henk en Ingrid het niet. Ik ben daarom in overleg om de term islamisering aan te passen. De wetenschappers van dat onderzoek wilden daar graag over meedenken, omdat ze zo’n domme achterban wel een beetje zielig voor me vonden.’

De PVV-leider is niet bang dat dit onderzoek hem zetels kost: ‘Nee, doe ff normaal man’, zegt hij strijdbaar tegen onze verslaggever, ‘Ik heb gewoon gelijk, daar doet zo’n onderzoek van een linkse hobbyclub niets aan af’.

6 gedachtes over ““Gemiddelde PVV’er niet zo slim’

  1. Als je dit durft te zeggen over marokkanen is het land te klein,jongens van veralgemen waar onze linkse jongens zo op tegen zijn gesproken

    Like

  2. Heeft men de drankvergunning, dan is het mogelijk om een likeurstookvergunning te verkrijgen. Naast de hoeveelheid geproduceerde alkohol dirntmrn ook het aantal stookuren op te geven. Na berekening van de totale loonkosten op basis van het gemiddelde Nederlandse uurloon, moet daarover ook 37,5 % belasting betaald worden.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s