Dikke kinderen niet welkom op Lelystads strand

Te dikke kinderen zijn deze zomer niet welkom bij het bekende Lelystadse strandje aan het Bovenwater. Buurtbewoners uit de sjieke wijken in de buurt van de recreactieplas waren het zat om kinderen met overgewicht te zien spelen.

Woordvoerder wil niet geconfronteerd worden met 'tokkies'

Woordvoerder wil niet geconfronteerd worden met ‘tokkies’

Een woordvoerder van de buurtvereniging verklaart: ‘Er kwamen ook kinderen uit de arme wijken naar het Bovenwater. Maar die kinderen zijn allemaal veel te dik. Daar werden we onpasselijk van.’  De sjiekere wijken in Lelystad staan er om bekend dat ze bewoond worden door gezondheidsfreaks, terwijl in de arme Lelystadse wijken vooral veel snackbars te vinden zijn. En dat vertaalt zich naar verschillende fysieke kenmerken van kinderen.

De gezondheidsfreaks willen niet langer lastig gevallen worden door ongezonde mensen. ‘Er zijn meer stranden in Flevoland, zoals het Zilverstrand. Daar zitten vooral getatoeëerde ongezonde, rokende mensen. Laat die kinderen daar maar naar het strand gaan. Wij willen niet geconfronteerd worden met tokkies’, zo stelt de woordvoerder.

54 gedachtes over “Dikke kinderen niet welkom op Lelystads strand

 1. Walgelijk jullie sjieke mensen egt walgelijk bahh egt weg wezen met jullie jullie zijn geen haar beter 😉 love dikkere mensen zoo zie je maar dat ze genoeg te eten krijgen en geen figuur hebben waar je geen vet op ziet

  Like

 2. Haha wat een pisvlek, 3x raden waar ik aankomende zomer ga zitten met mijn vol getattoeerde lichaam, shag rokend en met mn tokkie attitude.
  Laat hem zo dapper wezen om dan op mij af te stappen.. Facking zeewier vretende hipsters.

  Like

 3. Ik heb er zo een hekel aan, als mensen DENKEN dat ze beter zijn dan de ander, alleen omdat ze meer verdienen… als ze het echt zo erg vinden, kunnen ze ipv die kinderen weg te jagen, wat van hun geld investeren in een oplossing, denk ik zo, maar dat zou natuurlijk betekenen dat je iemand helpt.. Daarbij gaat mijn hart uit naar alle rijke kakkindjes die snakken naar patat…

  Like

  • Alsof alleen de ” minder bedeelde ” kinderen met overgewicht kampen. Wie is hier nou de tokkie?? Juist de zogenaamde “rijkelui” die in hun huis wonen, dure auto’s rijden… Hahahaha maar wel voor dit alles iedere maand flink moeten aflossen aan de bank. Toch niet zo heel raar dat daar in die ” dure wijken ” alleen maar scharminkels wonen.

   Like

 4. Beste woordvoerder
  Het bovenwater is een vrij toegankelijk gebied
  Als jullie mafkezen onpasselijk worden van dikke kinderen verhuis dan naar een land met een privestrand Dan kan je daar n grote bek hebben of nog beter jullie aangeklede werphengels denken alles beter te weten Maar zonder ons klootjesvolk hebben jullie GEEN bestaansrecht omdat wij klootjesvolk
  Jullie smerige zaakjes opknappen daar jullie overal je neus voor ophalen en te lui zijn om voor de duvel te dansen !!

  Like

 5. Dit is zuivere discriminatie. Ik weet vanuit de geschiedenis dat er zwarte bussen, scholen, restaurant s en witte waren.Wilt U hier naar terug.
  Blijft u maar lekker op uw sjieke eiland zitten en kom er alstublieft NOOIT meer vanaf. Ik ben niet iemand die van schelden houdt. Maar u bent echt Knetter maar dan ook Knetter gek.Hierbij roep ik dan ook op om met alle ” dikkerts” van de zomer in grote getallen het strand te bezetten oja natuurlijk zijn de rokende getatoeëerde vet eten de mensen dan ook van harte welkom.

  Like

 6. Een freak is ie zeker. Je kunt mensen niet verbieden om naar het strand te gaan omdat ze overgewicht hebben. Smeer maar lekker wat zonnebrand in je ogen, hoef je die kinderen ook niet te zien. Blijf anders zelf maar weg, wij worden misselijk van jouw zelfvoldane tokkiegedrag.

  Like

 7. Hahaha niks luxes aan daar in de buurt. Denk eerder reclame stunt of iemand die de boel daar wil pesten. Bij het strandje zit een camping en een surfschool stukje bos en een grote visvijver voor de hobbyisten. Maar meneer mag daar met liefde zwemmen voor je het weet is daar weer blauw alg.

  Like

 8. die koude kakker krijgen ook echt weer hun zoin wij normale mensen met een gezond verstand verzinnen dit niet ze hebben de medemens te nemen zoals ze zijn en niet zoals hun dat willen wij zijn wie we zijn en veranderen daar helemaal niks aan als hun ons niet willen gaan ze maar lekker verhuizen naar een onbewoond eiland dan kunnen ze doen en laten wat hun willen en bepalen wie ze willen

  Like

 9. Weet niet als jullie ophoogte zijn,
  Dit artikel slaat nergens op om dit te vergelijken met De Tokkies.
  Die zijn namelijk niet dik, als mevrouw 65 kilo weegd. (Respect noemen ze dat) maar wil je goede informatie ga dan keer langs bij die menzen om het goede beeld van hen te krijgen voor dat je dit artikel plaats.
  Ga door en maak ons bekend.

  Ingevolge in artikel 34 a van de privacy Wet bescherming persoonsgegeven gegevens men hier boven maakt daar echter gebruik van wat wettelijk niet toe gestaan is.

  Like

 10. Weet niet als jullie ophoogte zijn,
  Dit artikel slaat nergens op om dit te vergelijken met De Tokkies.
  Die zijn namelijk niet dik, als mevrouw 65 kilo weegd. (Respect noemen ze dat) maar wil je goede informatie ga dan keer langs bij die menzen om het goede beeld van hen te krijgen voor dat je dit artikel plaats.
  Ga door en maak ons bekend.

  Ingevolge in artikel 34 a van de privacy Wet bescherming persoonsgegeven gegevens men hier boven maakt daar echter gebruik van wat wettelijk niet toe gestaan is.
  Kop er wie hier boven het artikel geplaat heeft.

  Like

 11. Ongelooflijk dat dit kan in 2016. Wie zijn die geiten wollen sokken tree huggers dat ze denken dit te kunnen zeggen. Als je dan toch genoeg geld hebt en dit je stort dan verhuis je toch lekker. Iedereen blij. Vroeger was het gezellig in Lelystad maar dat schijnt dus veranderd te zijn.

  Like

 12. Kan je zien dat het verstand in het geld en welstand ligt, Zorgen dat de kinderen gezond kunnen eten en drinken in plaats van de kinderen te straffen met zoiets abnormaals, kijk eens verder dan dat je geld reikt en plaats jezelf in die kinderen die er niet om gevraagd hebben dat voor de meeste het gezondste voeding erbarmelijk duur is het ongezonde eten is vaak goedkoper dan het gezonde . Er zijn mensen die met 50 euro per week moeten rondkomen met een gezin met kinderen . HEEL GEMAKKELIJK OM TE DENKEN DAT DIKKE KINDEREN AFKOMEN VAN TOKKIES JULLIE MOESTEN JULLIE EENS DIEP SCHAMEN DAAR IN LELYSTAD OM KINDEREN ZO AAN TE VALLEN, HOPEND DAT JULLIE EEN DEEL VAN JULLIE INKOMEN VERDELEN ONDER DE ARMSTEN VAN LELYSTAD EN HEEL NEDERLAND DAN ZIEN WIE ER GELUKKIGER IS ? DEGENE DIE MET WEINIG ROND MOETEN KOMEN OF JULLIE MET DAT STOMPZINNIGE IDEE OM DIE KINDEREN TE VEROORDELEN ? HET ZIJN KINDEREN NET ALS JULLIE KINDEREN ALLEEN ZE ZIJN IN EEN MINDER RIJK GEZIN GEBOREN DAT IS HUN PECH HEBBEN ZE NIET OM GEVRAAGD MISSCHIEN GUNNEN DIE ARME OUDERS HUN KINDEREN OOK HET SUPER GEZOND ETEN MAAR KUNNEN HET NIET BEKOSTIGEN ,

  Like

 13. Niemand die weet waar BVDD voor staat? BVDD Nieuws. Wij brengen nieuws dat je nergens anders leest. Dat doen we om het zelf nadenken in Nederland te bevorderen. Dat doen we ter Bestrijding Van De Debilisering (BVDD) van ons land.

  Mensen moeten nadenken. Nadenken over de informatie die ze krijgen. Daarom zijn we scherp, uniek, en ongeloofwaardig…

  Als je dit soort berichten serieus neemt be
  hoor je duidelijk tot de doelgroep

  Liked by 1 persoon

 14. buiten alle commentaar om dit is een schande er zijn ook veel mensen die dik zijn dat heet obesitas dat komt niet door t vreten maar de stofwisseling dit is echt ongehoord.

  Like

 15. Top idee!

  Al jaren irriteer ik me dood aan de menselijke vleeshopen die ik op het strand voorbij zie hobbelen.
  Ik let niet het hele jaar op mijn figuur om alsnog met flabberend vet geconfronteerd te worden!

  Natuurlijk vertel ik mijn kinderen dat die mensen ziek zijn en meestal niet zo slim. Maar waarom moeten zij dat zien? Onnodig en onsmakelijk!

  Kan niet wachten om heerlijk vetvrij op dat strand te gaan genieten deze zomer.

  Liked by 1 persoon

  • Bah misselijkmakende sportschool trol die je bent, wie ben jij om dit soort uitspraken te doen en je kinderen verkeerd voor te lichten hork. Jij licht waarschijnlijk zelf elke week op de zonnebank en weet je ik ben het zat dat soort tokkies te zijn die oranje over straat lopen en vervolgens naar anderen wijzen. Betaal jij meer dan een ander of zo voor dat strand ? JIJ bent onsmakelijk en ze zouden jouw onder toezicht moeten stellen voor het inplanten van een verkeerd beeld bij je kinderen die straks net zulke achterlijke gedachten hebben als jij. Ik irriteer me al jaren aan mensen die denken dat ze beter zijn dan een ander omdat ze meer centjes hebben of wat ook en dan denken dat je dan mag discrimineren, mensen zoals jij dus. Bah bah bah en nog eens bah

   Like

 16. Goed idee , net als halal zwemmen , kunnen jullie ook een islamitisch vrij strand regelen zonder dikke mensen? Ik word niet goed van die hoofdoeken die me vies aankijken wanneer ik me pork naar binnen hark.

  Like

 17. WAUI is dit echt waar , maar heb je uberhaupt een hele nette wijk in Lelystad , want als je geld hebt ga je daar niet . Maar zoek je een mooie plek uit , en niets te nadelen van het gewone volk , maar je wil met geld toch niet dood gevonden worden daar , Maar mensen doe lekker je ding en ga lekker met je kindjes naar het strand , daar gaat het tenslotte om dat kinderen dun of dik heerlijk kunnen genieten van het kind zijn. Ze worden al zo snel groot , en dan komen ze echt kloot zakken tegen, als je dik bent of anders dan andere mensen in die grote enge wereld

  Like

 18. Is dit een prive strand? Dan mogen ze eisen stellen…maar hoop dat dit hoax is, want dit kan toch niet waar zijn. En als het wel waar is, hoop ik dat deze mensen een hele ” vette” zomer krijgen!! Je hersens zò gebruiken, dat is pas ongezond!!

  Like

 19. Haha, satire blijkt in deze tijd niet altijd aan te slaan😂…..verder kijken dan de neus lang is, is ook nog wel eens moeilijk😜. Mensen, lees de verdere nieuwsberichten ook eens op deze site 😉

  Like

 20. Frapant… Alle tokkies reageren woest… En gelukkig zijn er normale mensen. Nederland is nog niet helemaal naar de klote.
  Ik herken jullie wel: mensen die de taal niet machtig zijn, niet kunnen nadenken, kuddedieren; lekker meegaan met de stroom. Ga alsjeblieft naar school, vetkleppen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s