Daders klagen mishandelde buschauffeur aan

De twee Marokkaanse jongens uit Gouda die vorige maand een buschauffeur ernstig mishandelden, hebben een schadeclaim ingediend bij de vervoersmaatschappij waarmee zij die dag wilden reizen.

BusDe jongens moesten voor een Marktplaats transactie dringend naar de andere kant van de stad. Ze konden geen buskaartje kopen, omdat ze dan niet meer genoeg geld zouden hebben voor de tweedehands BMW die ze op het oog hadden, legt de oudste (17) van de twee uit. “We moesten er per se vóór vier uur zijn, anders zou hij de auto aan iemand anders verkopen,” zegt de teleurgestelde jongen. Toen de chauffeur weigerde de twee jongens te vervoeren, hebben ze hem zeer ernstig mishandeld. Door zijn verwondingen kon de chauffeur niet meer verder rijden en daardoor kwamen de jongens te laat bij de verkoper. Hierdoor is hun droom om de prachtige tweedehands BMW aan te schaffen in duigen gevallen. Ze zijn enorm teleurgesteld en ontzet.

De advocaat van de jongens denkt een goede kans te maken. “Een vervoerder is ten allen tijde verplicht de passagier naar de plaats van bestemming te brengen, mits deze plaats op het normale traject ligt en in dit geval was daar sprake van,” verklaart de advocaat. Als de rechtszaak gewonnen wordt, kan de claim in de duizenden euro’s oplopen.

De familie van de buschauffeur heeft geschokt gereageerd op dit nieuws. “Mijn broer ligt al ruim een maand in het ziekenhuis en hij dreigt nu ook nog ontslagen te worden als er een claim betaald moet gaan worden,” zegt de broer van de chauffeur.

63 gedachtes over “Daders klagen mishandelde buschauffeur aan

 1. Het moet niet gekker worden eerst in mekaar gemept worden dan er ook nog voor betalen.
  Waren het blanke jongens geweest dan was er geen woord meer aan vuil gemaakt maar nu het marokkanen zijn moet er weer een rechtszaak van gemaakt worden onder de mom van discriminatie. Wie denkt aan de chauffeur, die zou deze jongens voor een schadevergoeding moeten aanklagen en de busmaatschappij moet ook de kosten die er zijn gemaakt verhalen op deze 2 jongens.

  Liked by 2 people

  • Die advocaat begrijpt het ook niet helemaal, die jongens hadden geen plaatsbewijs en hebben geen meter gereisd en waren zo dus ook geen passagier, zullen we het dus eens hebben over mishandeling en een gevangenisstraf eisen van 2 jaar kunnen ze op hun gemak wat BMW folders doornemen

   Liked by 1 persoon

  • Dat krijg je met het rooie bewind in Den Haag die zorgen er voor dat dat ongestraft een buschauffeur in mekaar kunnen slaan en gewoon weer door gaan toch. het is tuig van de richel

   Like

   • In de eerste plaats hebben we geen rode regering in de tweede plaats zijn ze voorlopig nog niet ongestraft en in de derde plaats zullen ze niet gewoon doorgaan! Maar het is wel tuich van de richel! Maar wat ik van jou vind dat schrijf ik hier maar niet!

    Like

   • Ongestraft? “Hierdoor is hun droom om de prachtige tweedehands BMW aan te schaffen in duigen gevallen. Ze zijn enorm teleurgesteld en ontzet.” Die jongens zijn genoeg gestraft! Die buschauffeur verdiende een pak slaag en ja ook dat hij zijn baan kwijtraakt en een schadevergoeding moet betalen. Een aantal maanden cel zou er ook bij mogen wat mij betreft en jij moet TBS krijgen met dwangverpleging

    Like

  • Ben je nou debiel..of doe je alsof? Ik vermoed het eerste..net als de rest van mongolide nederland sie dit bericht voor waar aannemen..

   Like

  • Ik zou zeggen, een tegen claim met twee extra nullen voor de komma indienen.
   Is waarschijnlijk nog te weinig. Laat die hufters maar betalen.

   Like

  • Idd andre helemaal met jou eens ….niet te geloven….wat is dit die man ligt zwaar gewo d in het zkh en het gaat alleen maar over die domme maroks kots hiervan

   Like

 2. kanspareltjes van de maatschappij mishandelen een chauffeur omdat ze geen geld hadden van een kaartje…was die BMW gratis dan…de rechter moet wel ziende blind zijn als ie dat tuig in gelijkheid stelt..einde nuchtere gedachte..BMW’s zijn toch vaak afgeragd…appel en een ei waarschijnlijk..dus..poen zat..om een kaartje te kopen..sukkels!

  Liked by 2 people

 3. Wat een ratten zijn het toch ook dit smerig Marokkaans tuig.
  Ze zitten vol met voorbedachte creminele ideen.
  En dan nog zo’n stuk advocaat’s tuig, dat deze ratten helpt.

  Liked by 2 people

 4. Ik denk wel dat we in de gaten moeten houden wat de busmaatschappij met de chauffeur doet. Natuurlijk is geen enkele buschauffeur verplicht om mensen mee te nemen die niet betalen, maar de man is nog in het ziekenhuis en ik denk dat Slachtofferhulp er hard aan moet trekken om deze man te helpen. De advocaat die denkt dat de ik de schoffies een goede kans op schade vergoeding maken hoopt waarschijnlijk op een totaal gestoorde rechter en is m.i. zijn vak onwaardig

  Like

 5. het is toch niet te geloven? waar haal je het lef vandaan!!! het kan me niet schelen waar hij naar toe moest of wat hij wilde gaan kopen…. wat een klotekinders! buschauffeur… heel veel sterkte.

  Like

 6. Zoek eens op Google, nergens is een bericht te vinden over deze gebeurtenis, dan op bvddnieuw.wordpress.com, dus volgens mij een verzonnen verhaal. Wel is er deze week een buschauffeur in Gouda mishandeld maar niet door Marokaanse jongeren. Blijf zelf denken en geloof niet alles wat op intenet gezet wordt.

  Liked by 1 persoon

 7. heeft de busmaatschappij de 2 marokkanen al aangeklaagd wegens het mishandelen van personeel?
  Die maatschappij hoort dat te doen om zo achter het personeel te staan.
  Bij een schadeclaim zou de chauffeur ontslagen worden? denk dat geen rechter daarmee akkoord gaat want die man is zelf slachtoffer en geen dader.

  Like

 8. De buschauffeur van vandaag de dag mogen wat mij pepperspray een taizer en een gummystok bij zich hebben tegen dit soort tuig ja tuig is het

  Like

 9. Volgens mij gaat het heel anders voor deze advocaat.
  Er bestaat een vervoersplicht op het moment als de persoon die vervoerd wilt worden aan zijn betaling heeft voldaan.
  Dat is dus in dit geval niet zo.

  Like

 10. Als ik het verhaal lees hebben ze geld, maar wilde geen kaartje betalen omdat ze anders geld te kort kwamen voor de BMW en notabene is de oudste 17 maar geen rijbewijs denkt hij dat het hier Marokko is. Op sodemieteren naar hun eigen land dan kunnen ze daar zeuren en die advokaat neem eens een keer serieuse zaken aan man.

  Like

 11. Die jongens en hun advocaat sporen niet. Een 2e hands BMW die aan je neus voorbij dreigt te gaan omdat je hem eigenlijk niet kan betalen, waardoor je dan maar een buschauffeur mishandelt. Wat zijn dat voor “mensen”. Die verpesten ons leefklimaat.

  Like

 12. Als ze wisten dat ze er voor 4 uur moesten zijn. En de bus moesten nemen, hadden ze daar heel goed rekening mee kunnen houden. (Met geld voor de bus.)
  Dus dit zal wel een hoax zijn.

  Like

 13. Het zal door Rutte wel weer afgdaan worden als een “incident” maar een totaal openbaar vervoer verbod komt dan toch wel in het vizier hoop ik, en voor deze snotapen-möchte gern advocaat het volgende ; als men wel geld heeft voor een BMW maar NIET voor de benodigde dan wel vereiste vervoersbewijzen is er dan niet een wetsartikel die de toegang tot een openbaar vervoer toegelaten voertuig deze toegang mag en kan worden geweigerd / verboden door het dienstdoende personeel, het mishandelen van het personeel kan worden vervolg door de directie van het vervoersbedrijf en kan een maximale straf opleveren voor de tijd van (afhankelijk van de mishandeling) 6 jaar zonder aftrek van voorarrest en dat zou een weldenkende rechter dan ook op kunnen leggen.
  Als ex OV chauffeur(nu gelukkig gepensioneerd) wens ik deze chauffeur veel sterkte toe voor nu en zijn toekomst alsmede zijn familieleden die deze man in het ziekenhuis mogen gaan bezoeken.

  Like

 14. Wat een verhaal! Schandalig! Het is dat het op Facebook staat anders had ik dit nooit gelooft! En jullie hebben allemaal gelijk, die jongens verdienen een ticket naar Turkije, Syrië, Marokko of waar al dat in Nederland geboren en belasting betalend tuig ook maar vandaan mag komen.

  Liked by 1 persoon

 15. Ach wat zielig geen 2e handse BMW, en die chauffeur had die jongens toch even naar de garage kunnen brengen, die advocaat een schop onder zijn ballen en die gasten kopen maar een 2e hands fiets. Waar gaat dit heen in ons mooie land, als het je niet zint dan trap je de chauffeur maar in elkaar. Opsluiten die gasten en niet 1 nacht maar gelijk een flinke straf geven.

  Like

 16. nujij op zijn volle toeren 🙂 terwijl dit dus niet echt is. Lol , zij kennen alleen nog speld en doen ze altijd blij en stoer, als iemand anders erin trapt.

  Like

 17. Deze jongens zouden hiervoor gestraft moeten worden. Ze hadden beter hun huiswerk moeten doen. Ze hadden wel geld om een bmw te gaan kopen maar geen geld voor de bus. Dit is gewoon crap! Ze hadden opgepakt moeten worden en een paar dagen celstraf moeten krijgen en een schadevergoeding moeten betalen aan de busschauffeur. Dat er een advocaat deze jongens wil verdedigen terwijl ze hartstikke fout zijn, kom op mensen dit is toch ongehoord. Een bmw is toch niet meer waard dan een mens? Welke advocaat komt er op voor deze busschauffeur? Hij hoort eigenlijk verdedigd te worden. Ik stop maar met tikken, want ik word alleen maar bozer en bozer! Wat gebeurt er toch met het rechtsysteem in nederland?

  Like

  • Je kunt je beter afvragen wat er is gebeurd met het onderwijssysteem in Nederland. Kunnen mensen niet meer zelf nadenken en geloven ze klakkeloos alles wat ze op internet wordt voorgeschoteld? Dan is het deze website goed gelukt de debilisering van Nederland aan te tonen, Ben.

   Liked by 1 persoon

 18. Dit verhaal kan dan wel verzonnen en satire zijn, veel mensen geloven dit en passen daardoor hun denkbeeld aan, derhalve een compleet misplaatst artikel van de redaktie, bah !

  Liked by 1 persoon

 19. Wat is dit voor een debiele advocaat die hier een rechtszaak voor wil beginnen? Is die man wel goed bij zijn hoofd? Wil een wit voetje halen zeker bij de Marokkanen. Halve zool. Heeft die man rechten gestudeerd of heeft hij zijn diploma gratis bij de tandpasta gekregen. Gauw uit zijn ambt zetten.

  Like

 20. LULLIG MAAR WAAR EINDIGD HET DOE JE WERK EN DAN OP JE WERKVLOER DE KLAPPEN TE MOETEN INCASSEREN OF IS HET EEN ADVOCAATVAN DE DEN DUVEL HIER IN BELGIE GEEN GELDIG TICKET IS EEN BOETE VAN DE LIJN WAAR EINDIGD HET NEEN ZIJ ZOUDEN MOETEN OPDRAAIEN VOOR DE WERKONBEKWAAMHEID VAN DE PERSOON DIE MOMMENTEEL AAN HET HERSTELLEN IS VAN ZIJN OPGELOPEN VERWONDINGEN HIER KAN IK ALLEEN MAAR OP ANTWOORDEN BAH !!!!!!!!!

  Like

 21. Lieve mensen, lees eens goed, dit is satire, deze nieuwsberichten zijn niet echt?
  Snappen jullie dit nu niet?
  Geen wonder dat die van Denk alle blanke nederlanders uitmaakt voor rascisten
  Uiteraard had het bericht wel waar kunnen zijn, want er loopt tuig genoeg rondt die dit zouden doen

  Like

 22. Ga maar eerst even laten onderzoeken wie je verwekt heeft. Waarom heten ze kut Marokkanen? Ze hebben in al jullie moeders kutjes gezeten.

  Liefde voor dit volk. Liefde voor elke persoon met een beetje verstand. Liefde voor het liefdevolle volk. En voor jullie haters niets meer dan een dikke middelvinger. Brand maar lekker van binnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s