Onderzoek: Wilders kan er beter mee ophouden

Geert Wilders kan er beter mee op houden, want hij bereikt weinig met zijn politiek. Dat concluderen onderzoekers van de Sociale Academie voor Politicologie en Bestuurderskunde. In een dik rapport zetten ze uiteen dat de PVV-voorman de plank volkomen mis slaat met zijn vorm van politiek bedrijven.

Geert_Wilders‘Na onderzoek zien we dat Wilders eigenlijk geen enkel plan van hem er doorkrijgt in de Tweede Kamer, daarmee is hij een van de slechtst scorende politici in de geschiedenis. Zelfs uitgerangeerde politici als Rosemuller (GroenLinks) en Melkert (PvdA) deden dat veel beter’, zeggen de onderzoekers.

Wilders scoort wel altijd goed in de peilingen en zijn aanhang lijkt te groeien. Dat beamen ook de onderzoekers, maar zo zeggen ze ‘Het is Wilders nog niet gelukt om die hoge score in peilingen ook om te zetten in regeermacht, en dat is ook een tenenkrommend slecht resultaat voor een politicus.’ Daarbij vinden de specialisten in de politicologie dat het ‘niet zo moeilijk is om hoog in de peilingen te scoren’, want – zo stellen ze – ‘De doelgroep is toch het minder intellectuele deel van de bevolking’. Die doelgroep zou goedgelovig zijn en alle beloften slikken voor zoete koek: ‘Die mensen kunnen waarheid van fictie niet onderscheiden en trappen dus gemakkelijk in de slinkse one-liners van de heer Wilders’.

Advertenties

5 gedachtes over “Onderzoek: Wilders kan er beter mee ophouden

 1. Wat een artikel…..triest. Zeker niet objectief, want het onderzoek is gedaan door onderzoekers van De Sociale Academie voor Politicologie en Bestuurderskunde; waarschijnlijk bestaande uit subsidievreters die hun linkse gedachtegoed op een ‘wetenschappelijke’ wijze naar buiten kunnen brengen. Wilders bereikt juist wel wat met zijn politiek en retoriek. Hij roept soms veel onzin; maar benoemt feiten die door veel van zijn wegkijkende, politiek correcte collega’s, niet worden benoemd. Ook ik weet dat Wilders uiteindelijk de problemen niet zal kunnen oplossen. Maar helaas is er voor veel mensen geen beter alternatief. Het ontbreekt in ons land aan een politicus van intellectueel niveau die inziet dat de multiculti-samenleving een compleet drama is.(Heeft overigens niets met rechts óf links gedachtegoed te maken) De enige die ooit iets had kunnen bereiken was Pim Fortuyn; maar die is er helaas niet meer. Daarvoor hadden we Janmaat, niet intellectueel, maar wel vooruitziend. Janmaat voorzag in bepaalde opzichten in de jaren ’80 al wat een drama de multiculti-samenleving uiteindelijk zou worden. Janmaat werd gedemoniseerd en bijna vermoord. Zijn secretaresse/vriendin zat na de aanslag in Kedichem in een rolstoel, veroorzaakt door ‘vredelievende’ linkse activisten. https://nl.wikipedia.org/…/Aanslag_op_Centrumdemocraten… )

  Like

  • Goed artikel.
   Die “pellettek enkerrekte lel” zo gauw mogelijk weg.
   Na zoveel jaar stuntelen één produkt geleverd; een bijna gevuld A-viertje met onrealistische, onlogische, tenenkrommende onzin.
   Het wordt steeds zieliger met, en rond die man.

   Like

 2. Dat hebben wij in België gelukkig niet hé…wij hebben Filip, en die is gelukkig wel slim..die doet twoliners gebruiken, iets waar de gemiddelde Belg weinig van snapt..amaai..twee is meer dan één …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s