‘Asielzoekers gratis met de trein’

Asielzoekers zouden gratis met de trein moeten kunnen. De regering moet daar samen met de NS budget voor vrijmaken. Dat stelt de Lelystadse stichting ‘Help! Een vluchteling’ in een brief aan de Tweede Kamer.500_foto2-treinstel

Volgens de stichting is goed voor de integratie als vluchtelingen zich vrijelijk en gratis door Nederland kunnen begeven. ‘Dan zien ze sneller meer van ons mooie land en maken ze nog beter kennis met onze gastvrijheid en tolerantie. Daar staan we immers bekend om’.

Bang dat het te duur wordt, is de Lelystadse stichting niet: ‘De prijs van abonnementen en treinkaartjes kan gemakkelijk een paar procent omhoog. En daar kunnen we dan de treinkaartjes voor de asielzoekers van betalen.’ Partijen in de Tweede Kamer reageren enthousiast op het plan: ‘Dit is precies wat die mensen nodig hebben, want op deze manier komen de vluchtelingen snel in contact met arme Nederlanders die ook geen auto kunnen betalen. Dat bevordert de eensgezindheid’, reageert een Kamerlid.

(foto: NS Beeldbank)

Advertenties

45 gedachtes over “‘Asielzoekers gratis met de trein’

 1. “De prijs van abonnementen en treinkaartjes kan gemakkelijk een paar procent omhoog. En daar kunnen we dan de treinkaartjes voor de asielzoekers van betalen.” Zo krijg je dus een burgeroorlog.

  Like

 2. Arme Nederlanders die geen auto kunnen betalen? Wat denkt die kut stichting wel niet, dat de arme kant van Nederland dan wel geld heeft om zo’n duur trein kaartje te kunnen kopen? Het wordt hier met de dag gekker in dit eens zo mooie land.

  Like

 3. N totaal verkeerd signaal naar mijn inzicht er zijn gezinnen hier in mijn land die gewoon werken en door uitbuiting van dit stelletje tuig uit den haag niet eens het eind van de maand kunnen halen door bezuinigingen meer belastingen ..boetes opgelegd ..kosten doorberekend aan hen die t al moeilijk hebben omdat ze ff te laat waren met betalen ..proces kosten door hun strot krijgen door t systeem omdat men t niet meer kan betalen mot ik nog even doorgaan …hahaaa nee rutte en de likkers en de crimis gaan gewoon door met deze shit …deze idioten zouden de volgende regerings periode NOOIT MEER TERUG moeten komen want hun markt werking heeft niets opgeleverd voor de gewone mens er zijn alleen nog meer graaiers bij gekomen die met een vergoeding het veld moeten ruimen als ze T VERKLOOT hebben ..nee sls ik t zou doen zit IK in de bijstand ben er echt klaar mee ..niet voor niets vertrekken tientallen NEDERLANDERS t zinkende schip ..had ik t geld maar ervoor dan was ik ook weg

  Like

  • Waar zou je heen willen? Syrië? Ruil je toch lekker even? Denk dat genoeg mensen hun laatste centjes aan jou willen geven als je maar verdwijnt!

   Like

 4. Pardon? De kosten voor de eigen bevolking kan wel met een paar procent omhoog? IK kan ook niet zomaar met de trein om ons land te bekijken. IK betaal me zo langzamerhand scheel voor alles met een werkweek van 55 uur/week houd ik net iets over om eens per maand een keertje uit eten te gaan.
  Ik kan me al jaren geen auto meer veroorloven, geen aanvullende verzekeringen, geen vakanties. Maar ik moet wel overal het volle pond voor betalen.
  En nu gaat dat klote-tuig dat hier nooit wat aan het land gaat toevoegen ook nog eens gratis reizen zodat ze door het hele land mensen lastig kunnen gaan vallen? Als dit doorgaat dan betaal ik volgend jaar geen belasting meer. Barst maar. Laat ze me dan maar komen halen.

  Like

  • 55 uur per week werken en niks overhouden. Dan doe je het heel goed! Zet m op he! Die vluchtelingen zijn dan toch nog een stuk slimmer; uitkering, vermogen, geld naar het buitenland sturen, vakanties kunnen betalen en nog genieten ook! Ja, ik zou ook huilen als ik jou was. Mongooltje!

   Like

  • Lekker zwart rijden! Goed zo. Die boetes die je dan betaalt, kunnen wij weer gratis treinkaartjes mee betalen voor de geliefde vluchteling. Dank u!

   Like

 5. Is die achterlijke stichting van de pot gerukt soms. En met hen een hoeveelheid gestoorde Kamerleden ook!
  Integratie kan men ook aanvangen bij de eigen bevolking. Geef alles dat op minimum inkomen hangt eens mogelijkheden om tegen gereduceerde prijzen met openbaar vervoer te gaan.
  Een dagje trein met de kinderen en mijn vrouw naar Amsterdam, op bezoek bij oma, is door mij niet meter te be taken. Namelijk 98 euro voor ons gezin!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Pingback: ‘Asielzoekers gratis met de trein’ – Fenixx.org

   • Wie is “het eigen volk”? Debielen zoals jij? Die alles klakkeloos aannemen? Als ik de macht had, zou ik jouw soort opruimen. Stel je voor dat dit zich voortplant!

    Like

 7. waarom hun wel en onze oudjes kunnen dood vallen voor die kut asielzoekers onze oudjes die worden opgesloten dan hebben ze daar alvast geen last van

  Like

  • Ik vraag me af of iemand jouw reactie gezien heeft… Mensen reageren uit frustratie en haat. Ongelofelijk wat er dan uitkomt he? Men kan niet meer helder nadenken

   Like

 8. En wat denk je van veteranen die gevochten hebben voor vrede en veiligheid, sommige in hun land en sommige met het grootste offer.
  Veteranen mogen het doen met 2 treinkaartjes per jaar terwijl tussen de echte vluchtelingen ook gelukzoekers zitten. Geef de veteranen vrij reizen zoals in vele landen het geval is, maar nee ze geven het aan vluchtelingen die niet ons maar hun landgenoten (fam of vrienden) opzoeken hebben wij dan niks voor ons land gedaan, vrede, veiligheid en respect al is dat laatste bij de regering ver te zoeken.

  Like

  • Waarom denken jij en zoveel anderen in opties? Waarom beiden niet? Gun de mensen. Ik gun jou ook. Probeer voortaan adem te halen als je typt. Vaak zul je dan ook al zelf merken dat je opmerking best wel heel erg maf is.

   Like

 9. Dus mooi niet geen kaartje opzouten uit mijn trein xe krijgen al meer dan ze verdienen die gelukzoekers. Tip voor die stichting: betaal het lekker zelf die kaartjes voor die ziele poten.

  Like

  • Jouw trein… Ik vind dit prachtig om te lezen. Zielig op zolderkamer, net de huur kunnen betalen met huurtoeslag en dan heb jij een eigen trein.. Wauw! Ongelofelijk!

   Like

 10. Ja, natuurlijk. Asielzoekers gratis laten reizen en wij meer betalen. Toch een wat vreemde manier van denken. Om maar niet het woord ‘dicriminatie’ in de mond te nemen. Wat dacht je van ‘Nederlanders die het niet meer kunnen betalen gratis met de trein?

  Like

  • Goed idee! Laten we gewoon lekker ALLEMAAL gratis reizen. Jij moet de politiek in weet je. Maak dan alles gratis. Vergeet je kontje niet

   Like

 11. Laat mark Rutte en z’n stichting gaan verhuizen naar kwaad enz”n kilootjes volk daar horen ze thuis die raar . Tuig en de arme Nederlandse bevolking nog verder uitmelken die radiogolven weg met die debielen en elke zogenaamde vluchteling die wel 6000 Europese kon betalen aan de mensensmokkelaars zitten nu hier dat zijn economische vluchtelingen die mogen van onze belastingcenten mee vreten terwijl hier de armoede is bereikt stuurt ze gewoon met een enkeltje terug naar kwaad en Rutte en z’n tuig gratis ook mee enkeltje studio’s opgerot staat. Netjes doei kunt kabinet ,

  Like

  • Maak het geld maar over, dan zorg ik ervoor dat er iemand minder is. Oh wacht, het grootst zeikende volk zijn allemaal tokkies met minimun inkomen. Jij kan het vast niet kwijt, want anders reisde je wel met de auto ipv met de trein. Voor jou geldt: spring voor de trein. Nederland heeft jou niet nodig

   Like

 12. Te gek voor woorden het reizen voor de 60 Plussers is de laatste jaren flink beperkt ,er zaten 15 jaar ook al asielzoekers in trein zonder kaartje, hadden dan een briefje bij zich laat deze mensen met rust laat ze gratis reizen en moest wel een 60 pluzzer een boete geven omdat ze op vrijdag of voor 9 uur reisde het moet niet gekker worden Nederland laat hun eigen volk in de grond zakken

  Like

  • Die 60 plusser heeft toch zn levenlang pensioen opgebouwd? Die zijn rijk genoeg. En als jij je kinderen beter had opgevoed zouden zij jou overal heen brengen ipv een oudje zo eenzaam laten reizen met de trein. Je zou je moeten schamen. Have a nice life. Voor zolang het nog duurt he ouwe

   Like

 13. laat die kamerleden hun “gekregen” salaris lekker daaraan doneren dan hoeven wij geen duurder abbonement te betalen en kunnen die vluchten enkele reis weer naar land van herkomst reizen zou ik zeggen

  Like

 14. Tuurlijk, de rest van Nederland betaald wel weer een oaar procent meer voor zijn kaartje….😡
  Weet je wat voor godsvermogen je inmiddels neerlegd als je (met een minimum inkomen) met enige regelmaat met het OV reist??

  Waarom moeten “asielzoekers” altijd en overal bevoordeeld worden en dat ten koste van de eigen bevolking?

  Rot op op met dit soort imbeciele plannen!!! Als je draagvlak onder de bevolking wil creëren is dit een volkomen foute aktie!!
  Stelletje deb

  Like

  • Stelletje deb….. Zelfs je toetsenbord is moe van je onzin. Gooi jezelf voor de trein aub. Dan kunnen de vluchtelingen ook niet reizen. Bij voorkeur elke dag minstens één van jouw soort

   Like

 15. De ideeën om asielzoekers in de watten te leggen worden steeds gekker. Laat ze werken voor de kost zoals iedere nederlander. Dan zijn ze het snelste ingeburgerd. Maar nee, het geld wat ze hier krijgen voor het nietsdoen is meer dan ze in het thuisland verdienen, dus waarom zouden ze dan werken. De meeste willen hier gaan studeren en verder het handje ophouden.

  Like

 16. Pingback: Evenwicht volkomen zoek binnen onze samenleving. |

 17. leuk
  sjczn
  xc
  f
  vvsd
  cvz

  xcv
  xfb
  gd
  hfgdgdg
  gd
  dgd
  xgv
  dfg
  dx
  v
  c
  cf
  bx

  x

  xvxxgdvxd
  g
  v
  v

  gv
  dxv

  g
  rgdftg
  ert
  e4r
  t
  e
  t
  ea
  tes
  tge
  t
  r
  eg
  esa
  ewa
  rwa
  r

  rt
  we

  et
  we
  r
  e
  tr
  e
  tr
  qe
  t
  ew
  twqa

  wa

  zsf
  Zx

  qw
  e

  fd
  z

  E

  r
  a
  F
  w

  D
  G

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s