‘Marokkaanse dames het knapst van Nederland’

Marokkaanse dames zijn de knapste dames van Nederland. Dat heeft onderzoekscentrum Novi Exploratam geconcludeerd na gedegen onderzoek. Duizenden mannen in de leeftijd van 18-55 jaar hebben foto’s van vrouwen bekeken waarna ze vragenlijsten invulden over de aantrekkelijkheid van alle dames.

girl-1248751_640Daaruit bleek dat de sensuele uitstraling van de Marokkaanse dames die meer  gezapige uitstraling van Nederlandse dames ver overtrof. Voor hun uitstraling kregen de Marokkaanse dames gemiddeld een 8,5. Nederlandse vrouwen een mager zesje, en Antilliaanse dames een 7,8.

Hakim El Bounari van het multi-islamitische samenwerkingsverband ‘Ons Belang is Jouw Belang’ is blij met de uitkomsten van het onderzoek: ‘Het toont aan dat niet alleen de islamitische cultuur beter is dan de Nederlandse, maar ook dat onze zusters veel aantrekkelijker zijn dan de Nederlandse vrouwen’.

Uit het onderzoek bleek ook dat mannen verwachten dat aantrekkelijke vrouwen beter kunnen koken dan minder aantrekkelijke vrouwen. De conclusies van Novi Exploratam is dan ook dat een Nederlandse man het beste naar de andere culturen kan kijken voor een goede huwelijkspartner. ‘Een Nederlandse vrouw is onaantrekkelijk en kan niet voor het eten zorgen. Daarmee prijst ze zichzelf buiten de markt’, stelt een woordvoerder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s