Over ons

BVDD Nieuws. Wij brengen nieuws dat je nergens anders leest. Dat doen we om het zelf nadenken in Nederland te bevorderen. Dat doen we ter Bestrijding Van De Debilisering (BVDD) van ons land.

Mensen moeten nadenken. Nadenken over de informatie die ze krijgen. Daarom zijn we scherp, uniek, en ongeloofwaardig.

Weet dus waarover je praat bij de koffieautomaat.

Vragen? Mail ons.

Lees onze Disclaimer.

Vind je ons leuk? Volg ons dan op Facebook, of op twitter

Advertenties

14 gedachtes over “Over ons

 1. Super goed idee. …ouderen laten helpen bij azc.👍 ik trapte er bijna in….bijna. …De bejaarden maken mee waakzaam. Dat worden word nog maar weinig gebruikt.

  Liked by 1 persoon

 2. Beste BVDD,
  Er staat jullie nog enorm veel werk te wachten. wellicht moet je elk artikel beginnen met de regel ” pas op dit is een haox” want er zijn wel erg veel mensen die dit geloven, waarschijnlijk niet het hele artikel lezen. hopelijk hebben jullie artikeltjes met name de stigmatiserende niet het tegen overgestelde effect en wakkeren ze vreemdelingen haat aan. Tenzij dit het beoogde doel is. rascisme verkopen als onderhet mom van ” weet wat je leest”
  gr Frank.

  Like

 3. In het begin moest ik ook wel eens lachen om “Nieuwspaal” maar die beginnen me inmiddels behoorlijk te irriteren. Zoals Frank van Roij al aangeeft, veel mensen lezen alleen de kop of 2 regels en beginnen dan hun (vaak racistische) gal al te spuwen. Mensen denken nu eenmaal niet na, daar gaan jullie ook niets aan kunnen veranderen vrees ik.

  Like

 4. En nog zijn er mensen die het niet begrijpen en jullie “nieuws” serieus nemen . Nadenken schijnt echt niet iedereen gegund te zijn .

  Like

 5. Aha. Dus de bedoeling van de serieus lijkende berichten die zonder knipoog worden geschreven, maar wel culturen in een bepaalde hoek zetten (zoals bij het artikel over de twee Marokkaanse jongens en de buschauffeur) is dat mensen kritisch worden over welk nieuws ze moeten geloven..?

  Nee, niet leuk.

  Aan de reacties eronder kun je zien dat het eerder polariserend werkt en dat mensen zich er kwaad over maken, of anderen ‘debiel’ noemen (omdat ze er in zijn getrapt.. ha-ha-ha…) dan dat ‘het kwartje valt’.

  Dit drijft eerder mensen uit elkaar, dan dat het verbindt, en dat geeft te denken.. Een slecht initiatief wat mij betreft.

  Like

 6. Top site! De ware aard van mensen komt naar boven: dom en racistisch 🙂 Maar ja, die combinatie schijnt heel normaal te zijn.

  BVDD, ga vooral zo door! Ik geniet van de ‘nieuwsberichten’ en vooral van de reacties.

  Like

 7. Het is lastig, want lang niet iedereen ziet dit soort berichten (dat min of meer legitiem lijkt) als fout. Ik vind de artikelen best grappig, maar ik vind dat onderaan de artikelen op zijn minst een vermelding van satirisch nieuws moet staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s